Wat is Indoorcurling?

Indoorcurling is curling op een gladde mat. Twee teams schuiven hun ‘stenen’ over de mat en proberen zo dicht mogelijk de witte stip in het midden van de circels te benaderen. Een puntensysteem kent punten toe aan de positie van de stenen. Het team dat na een ronde de meeste punten behaalt, wint.

Curling voor jong en oud

Bij sporten als bowling kunnen er al vlug mensen niet meedoen vanwege de fysieke inspanning die hier geleverd dient te worden. Bij Indoorcurling kan iedereen gezellig meedoen. Sportief met elkaar bezig zijn is goed voor de lichamelijke en geestelijke conditie, het is gewoon leuk en gezond om samen sportief bezig te zijn. Met collega’s, vrienden onder elkaar of met medebewoners van een verzorgings- of verpleeghuis. Indoorcurling is een leuke, en in Nederland nieuwe, sport voor jong én oud!

De mogelijkheden van de indoorcurlingbaan zijn o.a.:

  • binnen een vakantiepark / aantal banen verhuur per uur;
  • binnen een rusthuis of zorginstelling / vaste plaats in gymzaal of ontmoetingsruimte;
  • verhuurbedrijven / verhuur baan per dag of dagdeel;
  • binnen een bedrijf / vaste plaats in bedrijfskantine;
  • health clubs / vaste plaats in de sporthal.

Demonstratie

Heeft u interesse in een Indoorcurling-set, neem dan contact met ons op voor een demonstratie. Wij demonstreren u graag ter plaatse hoe het spel werkt. Leuk en informatief, want zo maken uw bewoners op een laagdrempelige manier kennis met deze nieuwe sportvorm.